NYHET | Fairline Targa 40

Fairline kunngjorde denne uken en spennende ny modell – Targa 40.  Det nye tilskuddet i Targa serien er sporty og linjelekker og vil ganske sikkert skape begeistring.

Dette blir en «game changer» for oss, forteller Dennis Wollertsen hos den Norske importøren, Nautic Norway til Baatsans.no.

Vi har ønsket oss en innstegs modell fra Fairline, så det er veldig stas med akkurat denne nyheten. Det er rift om modellen og totalt har produsenten solgt over 20 stykk i sitt forhandlernett for levering 2023. Av disse har Nautic Norway så langt sikret seg 2 stykk for levering i 23, utover dette blir det levering i 2024.

Ikoniske Targa 38
Med Targa 40 ønsker verftet å følge opp suksessen til den ikoniske Targa 38, som viste seg å være en av merkets mest populære modeller da den ble lansert i 2006. Med over 300 bygget i løpet av det påfølgende tiåret.

Stor tro på en ny Suksess modell
Vi har stor tro på at nettopp denne blir like populær. Dette er spesielt på grunn av pris og plass, forteller Wollertsen videre. Vi opplever at dette er det viktigste for kundene våre. Når man ser på Fairline F33, så har den et enormt volum for å være en båt i sin klasse. Med helt ny skrogform, på samme form som F33, vil nye Targa 40 også få et enormt volum.

Interiør og layout
Targa 40 får moderne og stilig interiør, og fører en sofistikert og moderne, men likevel sporty stil som garantert vil glede enhver eier, forteller Fairline.

Targa 40 har en åpen cockpit-design med hardtop og elektrisk soltak i lerret som åpner hele taket på hoveddekket. Targa 40 får de samme gjennkjennelig glassene som er sett på nye Fairline Phantom 65 og Squadron 68, som gir interiøret innvendig godt med lys og uavbrutt utsikt over vannet.

Fairlines ledende konseptdesigner, Christian Gott, sa om den nye Targa 40: «Populariteten til Targa 38 kan ikke bestrides, men denne splitter nye 40 tar alt vi elsket med 38 og hever den til det 21. århundre.»

Targa 40 har en nedfellbar «balkong» på styrbord side, så du får ekstra plass. Doble solsenger med flyttbare ryggstøtter, så du kan velge mellom sofa og solseng.

Et stort C-formet sitte-/spiseområde og sitteplasser til babord, så er wetbaren plassert bak de to individuelle førersetene. Ergonomisk utformet førerplass og Fairline har bredt fokus på teknologien. Siste nye Garmin-berøringsskjermer forbedrer føreropplevelsen med et forenklet og intuitivt brukergrensesnitt.

På fordekket dominerer solsengene, og en forovervendt sofa ved baugen gjør at gjestene kan nyte utsikten mens de cruiser.

Du får fire køyer i en layout med to lugarer. Hovedkabinen er plassert foran med 1,98 m takhøyde og direkte tilgang til badet. Midtskips er gjestelugar som enten kan være to enkle eller omgjøres til en dobbel.

Fairlines salgsdirektør, James Powell sa: «Targa 40-kunngjøringen kommer på et spennende tidspunkt for Fairline og markerer en viktig milepæl i vårt nye modellutviklingsprogram. Vi forbedrer og legger til modellutvalget vårt kontinuerlig, og denne nye Targa 40 vil gi mange båtfolk sitt første steg inn i vår anerkjente Targa-serie.»

Båten har en integrert garasje, som kan skilte med plass til en 2,3 meter lang tender med elektrisk påhengsmotor.

Verdenspremiere er ventet å være i Cannes 2023

Teknisk:
Totallengde: 12 m
Bredde: 4 m
Motorinstallasjon: Volvo Penta D6-340, diesel (680hk) 32 knop estimert
Eller – Volvo Penta D6-380, diesel (760hk) 36 knop estimert
Sengeplasser: 4-5

Saken er hentet fra: www.baatsans.no

_

Ønsker du mer informasjon eller forhåndsbestille båten?

Dennis Wollertsen
dennis@nauticnorway.no
482 37 338

Meny
Vi bruker informasjonskapsler for å kunne gi deg den beste brukeropplevelsen. Ved å bla videre på siden aksepterer du at slik informasjon benyttes.
Aksepter